Om Lula Luna

Hvem er Lula Luna?

Lula Luna er en altid smilende, ung og livsglad kvinde.

Hun er ikke meget anderledes end alle andre. Faktisk er Lula Luna meget gennemsnitlig, både af udseende og personlighed.

Hun er dog næsten altid glad, og har et smil på læben. Hun nyder livet og livets små glæder; såsom gratis chokolade til kaffen når hun er ude, eller når hun fanger postbuddet der er gået forgæves, med en pakke til hende.

Lula Luna er af den overbevisning, at hver dag sagtens kan være en fest, hvis man selv starter den. Derfor vælger hun gummistøvlerne med glimmer, fremfor de kedelige sorte, de dage det regner. Hun vælger en farverig og lækker juice på caféen, fremfor en vand, selvom hun ved at hun burde drikke mere vand - og passe på figuren. Det er også den tilgang til livet og hverdagen, der gør at Lula Luna vælger farverige smykker, der måske kan være en smule way over the top, i nogens optik.

Lula Luna bliver glad af farverige og festlige smykker der - hver gang hun ser sig i spejlet, eller kigger ned ad sig selv - minder hende om at livet slet ikke er så slemt endda. Hun har taget en beslutning om at hendes liv er for kort til ikke at gøre ting der gør hende glad  - uanset om det passer sammen, og uafhængigt af hvad andre tænker.

Det er det der gør hende til Lula Luna.

 

Bag om Lula Lula Jewlry

Bag brandet sidder en ung kvinde midt i tyverne, der med sine utal af ideer og kreative interesser, har ladet disse manifesteret sig i håndlavede smykker. 

Lula Luna Jewlry startede kort efter en intens tankestrøm af ideer og tanker om, hvordan et smykkebrand kunne udvikles og føres ud i livet.
Der er ikke langt fra idé til handling, når man hedder Sissel, så efter få uger med eksperimenteren og udvikling af smykker, var de første styles klar.
Herefter tog det fart, og nu står det færdige produkt klar - i form af denne webshop.

Jeg håber du kan lide hvad du ser, og skulle du have noget på hjerte,
hvad enten det er ris eller ros, så er du meget velkommen til at skrive
på mail@lulaluna.dk - eller under fanen "kontakt" her på siden.

- Sissel